Maand archief

OR

De ouderraad bestaat uit maximaal 10 ouders. Naast een “dagelijks bestuur“ dat wordt gevormd door de voorzitter, penningmeester en secretaris hebben nog andere leden zitting.

De ouderraad komt gemiddeld 8 maal per jaar bijeen. Deze vergaderingen worden regelmatig bijgewoond door een leerkracht die contactpersoon is namens de school. Daarnaast sluit de locatiedirecteur eenmaal per jaar aan bij de vergaderingen.

Iedere ouder die nog kinderen op school heeft zitten kan zich aanmelden bij de voorzitter van de Ouderraad als kandidaat.

Voorzitter: Jacoba Haan

Penningmeester: Lilian Lettinga

Secretaris: Lotte van Ravenswaaij

Overige leden: Ramona Bemboom en Enying Groenewoud

Stichting Ouderraad Prinses Margrietschool.

Op onze school worden gedurende het schooljaar allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Het voorleesontbijt, het sinterklaas- en kerstfeest, schoolreisjes en educatieve excursies naar musea en concerten zijn slechts enkele van de talloze activiteiten die team en ouderraad voor de kinderen organiseren.

Om al deze activiteiten te kunnen financieren wordt aan u als ouder jaarlijks een vrijwillige bijdrage gevraagd. Het schoolgeld bedraagt € 75,- per kind per jaar en wordt in drie termijnen van uw rekening afgeschreven. U wordt elk jaar gevraagd om vrijwillig een machtiging af te geven. De penningmeester van de Ouderraad stuurt aan de ouders/verzorgers van nieuwe leerlingen een machtigingsformulier met het verzoek dit in te vullen om zo tot automatische incasso over te gaan. Het schoolgeld is een ‘all inclusive’ bedrag. Dit houdt in dat u buiten deze bijdrage geen schoolreisgeld, etc. meer zult hoeven te betalen. U weet dus, wat school betreft , financieel waar u aan toe bent.

Mocht u vragen hebben over het innen van het schoolgeld dan kunt u contact opnemen met de penningmeester van de OR, Lilian Lettinga.

 

Nieuws per mail

Vul je mailadres in om in te schrijven voor e-mail alerts

Voeg je bij 429 andere abonnees

Contact

Prinses Margrietschool
Dennenweg 4
8881CJ West Terschelling
Tel.: 0562 - 79 80 04
e-mail sturen

Calender

september 2022

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
  • Studiedag, kinderen vrij
22
23
24
25
26
  • Natuurwijs 1/2/3
27
  • Zwemmen 3/4
28
  • Natuurwijs 4/5
  • Start kinderboekenweek
29
30